Golf Course, Restaurant, Business and Weddings in Breda & Oosterhout

1e competitiewedstrijd van 2014

Uitslagen en verslag

Dinsdag 15 april was het weer zover. De start van de Bedrijvencompetitie 2014, alweer de 6e editie. De opzet van competitie is dit jaar weer als vanouds en daardoor was de opkomst ook weer van formaat. Liefst 99 deelnemers stonden aan de start. Het weer werkte goed mee: een frisse heldere avond met een stevige zon. Sportief weer dus en zo ook waren de prestaties.

Na afloop gezellig naborrelen en vervolgens werden de nieuwe leden welkom geheten met een Sergio Garcia-schilderij van kunstenaar Jochem Bakker. De Oosterschelde-kreeft bij de asperges lieten zich daarna goed smaken. Golf, business en culinair genieten gingen weer hand in hand.

Read more...

15 e Nationale NGF Bird Watching Day

Bird Watching op Landgoed Bergvliet

Op zaterdagmorgen 19 april vinden er in heel Nederland vogeltellingen plaats op golfbanen in Nederland ( http://www.ngf.nl/pagina/bird-watching/ ). Enkele leden van de West Brabanste Vogelwerkgroep inventariseren dan een vijftal golfbanen in de omgeving van Breda, waaronder Bergvliet. Vorig jaar troffen we op onze baan 39 vogelsoorten aan, waaronder de zeldzame Dodaars. Als er liefhebbers zijn onder de leden van Bergvliet zijn die van harte welkom. We starten vanaf de parkeerplaats op Bergvliet en wel rond 06.00 uur. Liefhebbers kunnen zich aanmelden bij Jo Vandeweijer via de mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Landgoed Bergvliet in Kunstroute 2014

Kom langs in het weekend van 17 en 18 mei

Op zaterdag 17 en zondag 18 mei neemt Landgoed Bergvliet deel aan de Kunstroute 2014. In april 2012 werd voor de eerste keer in Oosterhout en de kerkdorpen een kunstroute georganiseerd waarbij beeldend kunstenaars de mogelijkheid kregen hun werk te laten zien, zonder onderscheid te maken in opleiding, leeftijd of discipline. 3 kunstenaars zullen deze dagen hun werken exposeren.

Read more...

De laatste oefenwedstrijd voor 2014 zit erop

Oefenen met een koud windje

Dinsdag 18 maart was het weer tijd voor de 3e en tevens laatste oefenwedstrijd voor de aanvang van de officiële businesscompetitie 2014. Onder goede weersomstandigheden, maar wel een beetje koud, trokken ongeveer 40 businessleden met hun introducés de baan in om net voor de naderende regenval weer terug binnen te zijn.

Uitslagen en birdies

Bij de mannen was het ditmaal Han Mohlman die de beste score wist te noteren. Bij de vrouwen was het een prima prestatie van Joke van der Reijt. Bovendien waren er verschillende businessleden die een birdie wisten te slaan.

Read more...

Activiteitenkalender voor Bergvliet-FORE-U online

Bergvliet-FORE-U leden opgelet

De activiteitenkalender voor de komende maanden is gepubliceerd. Twee wedstrijden zijn ingepland, evenals een speciaal lesprogramma om uw golfspel te verbeteren en uw handicap te verlagen. Benieuwd naar de details? Bekijk snel de evenementenkalender.

Rodenburg installatiebedrijven Raamsdonksveer
AOC arbeidsveiligheid
international supplier of diesel engine and turbocharger parts
Allinco systems
Brand bier