Open Dag Landgoed Bergvliet: 25 augustus 2024

Datum: 25 augustus 2024
Entree: Gratis

 

Een Dag vol Avontuur voor Kinderen en Ouderen!

Op zondag 25 augustus 2024 opent Landgoed Bergvliet haar poorten voor een dag vol plezier en avontuur voor jong en oud! Iedereen is welkom om deel te nemen aan de vele activiteiten die op deze bijzondere dag worden georganiseerd.

Funpark: Een Dag vol Avontuur voor Kinderen

Ben jij klaar voor een fantastisch avontuur? Kom naar ons Funpark, waar je op een speelse en sportieve manier kennis kunt maken met de wereld van golf! Het park is speciaal ingericht voor kinderen, met allerlei leuke en uitdagende golfspellen. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun je je talent laten zien, lachen, spelen en ontdekken. Het belooft een onvergetelijke dag te worden!

 

Golfclinic: Leer alle In's en Out's van de Golfsport

Ben je meer geïnteresseerd in het leren van de fijne kneepjes van het golfen? Dan is onze Golfclinic perfect voor jou! Van 12:00 tot 16:00 uur kun je elk uur deelnemen aan een clinic, waarin je alle aspecten van de golfsport onder de knie kunt krijgen. Onder begeleiding van een ervaren professional leer je alles, van afslaan op de driving range tot putten en chippen. De clinics zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Vergeet niet vooraf te reserveren, want vol is vol!

Schrijf je gratis in via het onderstaande inschrijfformulier en beleef een dag vol plezier op Landgoed Bergvliet.

Tevens zal deze dag een familietoernooi plaatsvinden, hiervoor kun je je inschrijven via: Familietoernooi

Altijd op de hoogte blijven van leuke events? Schrijf je HIER in voor de nieuwsbrief

Inschrijven voor Golfclinic of Funpark

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender