TaylorMade Fittingday

Demodagen 2024!

Ontdek de nieuwste golfuitrusting tijdens onze demodagen bij Landgoed Bergvliet! Op vrijdag 27 september van 16:00 tot 21:00 en op zaterdag 28 september en zondag 29 septembervan 10.00 tot 17.00 uur, kunt u bij ons terecht voor een onvergetelijke ervaring.

Landgoed Bergvliet is de trotse officiële Taylormade Fitter van Nederland. Met onze uitgebreide kennis en ruime assortiment hebben we alles in huis om voor u de perfecte golfset samen te stellen. Maar dat is niet alles, we bieden ook een scala aan andere topmerken, waaronder Titleist, Ping, Wilson en Cleveland.

Ben je geïnteresseerd in een gratis clubfitting of wil je direct een afspraak inplannen? Aarzel niet langer en meld je hieronder aan via het formulier. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en u te voorzien van deskundig advies, zodat u optimaal kunt genieten van uw golfsport.

Mis deze kans niet om uw golfspel naar een hoger niveau te tillen. Wij kijken ernaar uit om u te zien op onze Demodagen TaylorMade 2024 bij Landgoed Bergvliet!

Inschrijven demodagen 2024

Landgoed Bergvliet - TaylorMade Fitter

Baanstatus

27/07/2024 08:30
18 holes baan
Geopend
Pin position C
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender