9e BCB wedstrijd onder ideale omstandigheden.

Een golfjaar vliegt voorbij, dat besef je soms al spelend op de mooie baan van Landgoed Bergvliet. Op dinsdag 17 september stond namelijk alweer de op een na laatste businesswedstrijd op het programma. Een mooi aantal deelnemers, die bovendien geluk hadden met heerlijk weer. Complimenten over de staat van de baan en de greens namen we graag in ontvangst, en dat is zeker het vermelden waard. Voor de finale op dinsdag 8 oktober halen we wederom alles uit de kast om zoveel mogelijk BCB-leden te mogen begroeten. De saamhorigheid die we graag stimuleren onder de BCB-leden kan alleen slagen als iedereen erbij is, uiteraard. Dus hopen we ook deze keer op uw medewerking en uw contacten binnen de businessclub.

De afgelopen keer was de individuele stableford-spelvorm de uitdaging, inclusief handicapverrekening. Minder slagen dus dan normaal op de scorekaart, maar ondanks dat werd er door een aantal spelers goed gescoord. De prijzen werden ditmaal gesponsord door QNP ICT & Telecom, en wij danken hen nogmaals voor hun bijdrage.

De prijzen werden deze editie als volgt verdeeld: De Longest op hole 9 was voor Jos Elenbaas (Rouws & Ceulen) en bij de dames voor Thea Kremers (Kremers Advocaten).

Op hole 6 was de neary voor René Pheninckx, die zijn prijs graag doorgaf aan de nummer 2, Ilse van Iersel.

De einduitslag bij de heren en dames was als volgt:

Dames: 1e plaats: Ine van Strien (Keurslagerij Van Strien)
2e plaats: Thea Kremers (Kremers Advocaten)
3e plaats: Lisette Veenstra (Goos! Evenementen Organisatie)

Heren: 1e plaats: Karel Mul (gast Pazzbouw)
2e plaats: Dave van der Hoek (Z-Press Media Group)
3e plaats: Dian Verkaart (gast Cable Partners)

Proficiat aan deze BCB-leden, en we zien u graag terug op dinsdag 8 oktober voor de Grande Finale, inclusief muziek en bijzondere verrassingen van het BCB-jaar.

Bekijk hier de foto's!

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender