Ideale omstandigheden en mooie prijzen op 8e BCB wedstrijd

Het was een wedstrijd deze keer onder ideale omstandigheden. Een heerlijke temperatuur en maar liefst 70 deelnemers aan de 8e BCB wedstrijd . Een prachtig aantal natuurlijk, en daar zijn we allemaal trots op. Ook de leden van de Young Business club waren deze keer aanwezig en dat bracht weer een leuke dynamiek) De match in duo’s begon weer om 16.30 uur en de 1e lus was dit keer het strijdtoneel op de goed ‘gesoigneerde’ fairways en greens. Audicentrum Breda /TB had deze editie voor prachtige prijzen gezorgd, zoals mooie boxen-paraplu’s en 4 x een weekendje Audi reizen naar keuze. Namens alle deelnemers; onze dank daarvoor.  

De spelvorm was deze keer Texas scramble, waarbij de 2-ballen per speler ieder 4 afslagen moesten noteren. Meerdere kansen dus om met de medespeler de bal snel uit te holen. Immers een misslag kan soms weer heerlijk gecorrigeerd worden door je partner. 

De winnende flights deze editie bestonden uit de Duo’s Smaal en van Gils, Jansen en Broekhoven en Dekkers en Dekkers. De overige prijzen werden deze keer als volgt verdeeld: De Longest op hole 9  was voor de familie van Iersel. Want Ad won bij de heren en Ilse bij de dames..  

Op de hole 6 was de neary voor Joost Molkenboer (gast van Your Fellow) ) en zo kregen we weer drie andere winnaars ten opzichte van de vorige BCB. En dat is wat het juist zo leuk maakt bij de BCB wedstrijden van Landgoed Bergvliet. 

Proficiat aan deze BCB leden en we zien u graag terug op dinsdag 17 september voor de volgende  BCB wedstrijd.  

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender