‘ Inhaal’ BCB wedstrijd in vakantietijd goed bezocht!

Het was een soort van ínhaalwedstrijd deze 6e BCB wedstrijd . Eerder afgelast in juli en nu ingehaald op dinsdag 13 augustus. Een heerlijke Golfdag met bijna 50 deelnemers en daar zijn we blij mee, midden in de vakantieperiode. De afslag om 16.30 uur (op verzoek vervroegd om meer tijd voor omkleden en borrelen te hebben) was onder een heerlijk zonnetje en prima temperatuur begonnen.

De spelvorm was deze keer Texas scramble, waarbij de 4-ballen per spelers ieder 2 afslagen moesten noteren (bij de trio’s  3 afslagen per persoon). Zo krijg je een eerlijke wedstrijd waarbij er soms tactisch gekozen moet worden wiens afslag je neemt als 2e slag in de baan. Omdat iedere flight meerdere kansen heeft zijn de eindscores vaak hoog en is de Par of Boogey ook wel minimaal nodig om veel punten te scoren.

De winnende flight deze editie was het viertal bestaande uit : Michel de Vroed ( WerkTalent), Jelle Faber (Blue Legal Advocaten), en Dave van der Hoek en Jeffrey van der Net van ZPress Media Group.

De overige prijzen werden deze keer als volgt verdeeld: De Longest op hole 16  was voor Jeroen Uitermark ( ESJ)  en bij de dames voor Herma Mohlmann (HH Beheer). 

Op de hole 18 was de neary voor Raoul van Rattingen (Eefnement) en zo kregen we weer drie andere winnaars ten opzichte van de vorige BCB. En dat is wat het juist zo leuk maakt bij de BCB wedstrijden van Landgoed Bergvliet.

Proficiat aan deze BCB leden en we zien u graag terug op woensdag 27 augustus voor de volgende  BCB wedstrijd. 

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender