‘Zomerse’ BCB wedstrijd in de natte maand Juli

Het was een aparte dag deze 23e juli. Vanaf de ochtend regenachtig, grijs en bij vlagen donkere lucht. De mensen die vroeg verzamelden rond 15.30 zagen het water nog tegen de ramen kletteren van het Paviljoen. Telefoontjes eerder de dag of het allemaal wel doorging, waren niet zo heel vreemd. De diverse weer app’s spraken elkaar-hoe verrassend- tegen over het tijdstip wanneer het droog zou worden. Welnu bij de afslag om 17.00 uur was het de 62 deelnemers goed gezind, want droog weer en een heerlijk zonnetje dat doorbrak.

De spelvorm was deze keer Stableford Joker, waarbij de mogelijkheid bestond om vooraf twee holes aan te duiden waar de punten verdubbeld konden worden. De dagprijzen werden deze keer beschikbaar gesteld door Nico en Jannine Verhoeven van het bekende installatiebedrijf Nivetech uit Oosterhout. Onze dank daarvoor.

 

De prijzen werden deze editie als volgt verdeeld: De Longest op hole 16  was voor Paul Bouman (van Tilburg Bastianen) en bij de dames voor Els Korteweg  (Landgoed Bergvliet).

Op de hole 18 was de neary voor Marcel Zweers (Den Breejen Shipyards) en bij de dames was er deze maal geen winnares omdat de bal niet op de green belandde helaas.

De einduitslag bij de heren en dames was als volgt:

Dames:

1e plaats  Edith Rietveld  (Bloemen en Wonen)

2e plaats  Lisette Veenstra (Goos! evenementen)

 3e plaats Karin Antonissen (Interieur)

Heren:

1e plaats  Nick Emmen ( Werktalent)

2e plaats  Ad van der Heijden (PazzBouw B.V.)

 3e plaats Rob Vis   (Cable Partners)

Proficiat aan deze BCB leden en we zien u graag terug op woensdag 6 augustus voor de nieuwe activiteit : BCB ontbijt met 9  holes Golfwedstrijd.

Ps : Woensdag 13 augustus halen we de afgelaste (6e) BCB wedstrijd van 9 juli in zodat we ook dit Golfseizoen weer aan de 10 BCB wedstrijden komen !

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender