18 holes baan | Gesloten |
Pin position | NVT |
Zomergreens | Ja |
Wintergreens | Nee |
Qualifying | Nee |
Zelfstandig werkend kok
JIJ ZET JE IN VOOR GASTVRIJHEID, KWALITEIT EN SERVICE
Landgoed Bergvliet is een dynamisch bedrijf met een golfbaan, golfschool, 80 vakantievilla's, uitgebreide horeca-faciliteiten, evenementen- en vergaderruimtes. Op het landgoed werkt een gezellig en divers team van ca. 90 medewerkers, met een informele onderlinge sfeer, waarbij passie en gedrevenheid voorop staan. Als onderdeel van dit team kun je je vinden in onze belangrijkste pijlers: Gastvrijheid, Ondernemerschap, Toegankelijkheid en Professionaliteit. De basis van het succes van Landgoed Bergvliet ben jij en samen werken wij aan de belofte naar al onze gasten: We ‘’putt’’ a smile on your face. Day ánd Night.
Samen met je collega’s ben je het gezicht van het landgoed en zorg je voor een hoog niveau van gastvrijheid, kwaliteit en service. Naast de reguliere golf- en horeca-bezoekers zijn er op het landgoed ook veel borrels en zeer uiteenlopende feesten & partijen. Dat maakt je werkzaamheden erg afwisselend. Je voert de bedieningswerkzaamheden uit en verliest daarbij de tevredenheid van de gast nooit uit het oog.
Wie zoeken wij?
Zelfstandig werkend kok
Doel van de functie
Zelfstandig zorgen, bereiden, presenteren en doorgeven van heerlijke gerechten voor Restaurant Landgoed Bergvliet en/of Groen Eten & Drinken.
Taken
- Werkt veelal zelfstandig, en zorgt voor een goede mise en place in de keuken, maar ook het beoordelen op versheid/kwaliteit van ingrediënten, en het bewaken van de kwaliteit en hoeveelheden.
- Bereidt gerechten en houdt zich te allen tijden aan de HACCP-richtlijnen.
- Werkt volgens een vastgestelde planning ten aanzien van productietijdstippen en hoeveelheden.
- Maakt borden op volgens de vastgelegde instructies.
- Houdt de werkomgeving schoon en opgeruimd, reinigt keukenapparatuur en machines en voert afval af.
- Ziet toe op de werkzaamheden van de Keukenhulp, geeft aanwijzingen en let op de kwaliteit en de naleving van de hygiënevoorschriften.
- Onderhoudt contacten met Chef Kok, collega’s en de bediening over werkplanning en taakverdeling.
- Je volgt de instructies op van de apparaten waarmee je werkt, en verhelpt indien mogelijk 1e lijns storingen.
- Bewaakt de kwaliteit van de voorbereidende werkzaamheden en van de doorgegeven gerechten.
- Denkt mee over nieuwe gerechten / een nieuwe menukaart.
- Onderhoudt contacten met leveranciers over bestellingen.
- Onderhoudt contacten met Chef Kok en Horecamanager.
- Zorgt te allen tijden voor een veilige (werk)omgeving voor zowel gasten als medewerkers.
Functie eisen
- Minimaal 1 jaar praktijkervaring in de keuken als kok.
- Je bent op de hoogte van culinaire trends en ontwikkelingen.
- Je hebt gastgerichtheid in de genen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
- Het geeft je energie om iedere dag de beste gerechten te maken.
- Je bent creatief, stressbestendig, representatief, werkt ordelijk en professioneel.
- Je hebt goede communicatie- en sociale vaardigheden.
Wat kun je van ons verwachten?
- Veel vrijheid in je job. We staan open voor jouw ideeën.
- Jaarcontract voor 40 uur per week, maar minder uren is mogelijk in overleg.
- 25 vakantiedagen + 52 ADV uren (o.b.v. 40 uur per week).
- Werken op een prachtig Landgoed met diverse faciliteiten en gasten.
- Onderdeel worden van een gezellig team in een sterk groeiende organisatie.
- Arbeidsvoorwaarden conform Golf CAO.
- Het gratis behalen van je golfvaardigheidsbewijs d.m.v. het volgen van golflessen.
- Onbeperkt gratis golfen.
- Het volgen van trainingen/cursussen.
Wil jij meegroeien in onze organisatie? Stuur dan je sollicitatie t.a.v. Michael de Wit naar michael.dewit@landgoedbergvliet.nl